massør aurora

Møt Massør Aurora Hoås

Massør Aurora Hoås

Medlem av Norsk Massasjeforening

Hvorfor ønsket du å bli massør og hva gjorde at du valgte yrket?

– Fordi jeg elsker å hjelpe folk, og ønsker å se framgang i jobben jeg gjør, og fordi den gleden klienter får når ting de har slitt med en stund begynner å slippe er veldig givende!

Hva er den vanligste grunnen klienter kommer for?

– Det er jo stort sett litt forskjellig, men i dagens kontor og stillestittende jobber er det mange som kommer for å få hjelp med nakke- og ryggplager.

Hvorfor oppsøker folk deg som massør?

– Jeg håper og tror folk oppsøker meg og andre massører fordi, de har troen på det jeg/vi gjør. At de oppfatter meg/oss som seriøse, i yrket vi driver med. Og at de føler at min kompetanse og veiledning er en hjelpende hånd i hverdagen.

Er det noen spesifikke problemstillinger som du er spesielt opptatt av?

– Rygg og nakkeplager.

Hva er det aller beste med å jobbe som massør?

– Beste med jobben er å møte så mange flotte mennesker, som av ulike grunner ønsker hjelp, veiledning eller bare bli hørt. Jeg liker også at alle dager er så ulike, med forskjellige utfordringer, mennesker og behandlinger. 

Hva gjør du for å holde deg i form i hverdagen?

-Jeg liker å trene, og trener både på treningssenter og spiller håndball. Dette er viktig for at jeg skal kunne prestere optimalt på jobben, men også for å ha det bra ellers.