Firmajulegaven som varer hele året

Firmajulegaven som varer hele året

Trenger vi egentlig flere ting?

På disse tider av året dimper det hos mange bedrifter ned katalog på katalog med årets firmajulegaver. Spørsmålet er, trenger vi egentlig flere ting? Selv om det med årene har dukket opp mer spenstige, spesielle og innovative gaver er det en kjennsgjering at mye ender opp i skuffer, skap og av og til det lokale forbrenningsanlegget.

Firmajulegaven som er annerledes og unik

Massasje på arbeidsplassen er en grønn, bærekraftig og potensiellt «evigvarende» gave som etter vår erfaring er svært verdsatt blant de ansatte. Det er ikke bare en gave til de ansatte, men noe til glede for hele bedriften -uke etter uke.

I tillegg er gaven ofte på sikt en investering, da bedriftsmassasje kan gi mange positive ringvirkninger for bedriften som for eksempel lavere sykefravær, bedre arbeidsmiljø og økt motivasjon.

Hvordan fungerer det?

Har du lest helt hit synes du kanskje det høres interessant ut for deg og din bedrift. Funderinger og spørsmål melder seg.  Hvordan fungerer det og hva må til for å en egen massør til jobben? Det eneste som i grunn kreves er at dere har et rom uten, eller minimalt med innsyn de dagene massøren skal være der- resten ordner vi.

Noe som kan være lurt å tenke over er;

  • hva behovet er
  • hvor lange behandlinger dere ønsker
  • hvor ofte dere ønsker at massøren kommer til dere.

Det vanligste i bedriftssammenheng er 30 min behandling på benk, men vi tilbyr også kortere behandlinger, på benk eller sittende massasje, og opp mot timesbehandlinger. Noen har massør på huset flere dager i uken, andre annenhver uke eller mer «eventbasert». Alle bedrifter er forskjellige og vi hjelper dere selvfølgelig med å finne ut hva som passer for dere.

Vi tilbyr også bedriftsklippekort, som kan brukes på klinikken vår, på Alexander Kiellands Plass i Oslo. Dette kan du lese mer om her.

Med ønske om en god førjulstid!

Har du flere spørsmål, ta kontakt med vår bedriftskonsulent!

massasje-på-arbeidsplassen-soleus-referanser    soleus-hjemmemassasje-600-500