På tide med litt vedlikehold av medarbeiderne?

På tide med litt vedlikehold av medarbeiderne?

Massasje – luksus eller et nødvendig gode?

Massasje er for noen synonymt med spa, luksus og ferier – noe man bare unner seg iblant. Massasje på arbeidsplassen kan da også høres ut som en direkte motsetning, ihvertfall hvis man har tankeforbindelsen nevnt over.

Kan noe som er så godt faktisk også være nyttig? 

Vårt svar er – Ja, selvfølgelig!

Vi mener massasje er noe man bør benytte seg av jevnlig, som vedlikehold og for å forebygge forskjellige typer belastningsskader. Derfor både kan og bør man tenke på massasje som et nødvendig gode og som en investering i bedriften.

Ingenting er mer viktig for en bedrift enn medarbeiderne og derfor bør de, for å fungere optimalt, også «vedlikeholdes» med jevne mellomrom. Printeren og kaffemaskinen får service, datasystemer og programmer oppdateres og inventaret tas også vare på, nettopp for at de skal fungere og yte som forventet.

Bedriftsmassasje-sittende-massasje

Massasje på arbeidsplassen er en fin form for medarbeider-vedlikehold og kan med fordel benyttes hver uke. Massasje bidrar til en smidig, myk kropp og en balansert hjerne. Dette kan gi mange positive ringvirkninger som de fleste nok kan kjenne seg igjen i men som man ikke så ofte tenker over

  • glade, avslappede mennesker er mer vennlige og imøtekommende
  • en person uten smerter fokuserer bedre
  • en «avslappet», balansert person har større kapasitet og kan tenke mer fritt og kreativt
  • et menneske som føler seg sett og ivaretatt vil automatisk ønske å gi noe tilbake
  • sist, men ikke minst, en person uten plager og skader trenger ikke sykemelding!

Hørtes dette ut som noe for deg og din bedrift? Ta kontakt med oss nå for et uforpliktende tilbud og en gratis prøvedag.

benkmassasje