• Bedriftsmassasje

  Regelmessig massasje forebygger muskelplager og bidrar til å redusere kostbart sykefravær. I tillegg er det et populært gode som bidrar til økt motivasjon, trivsel og et godt arbeidsmiljø.
  Bra for de ansatte, bra for bedriften!

  TjenesterMer informasjon
  bg-bedrift-2

Massasje på arbeidsplassen

Abonnement på bedriftsmassasje.

sittende-massasje-soleus-600-500

Stolmassasje

Fra 6 480 kr/måned

Sittende massasje utføres med klær, uten olje på en ergonomisk tilpasset stol. Enkelt, behagelig og tidseffektivt.

Priser massasje på arbeidsplassen (ekskl.mva)

 • Annenhver uke: fra 6 480 kr/ måned (12 behandlinger á 15 min. per dag)
 • Hver uke: fra 12 960 kr/ måned (12 behandlinger á 15 min. per dag)

Priseksemplene gjelder hhv. 2/4 ganger per måned, ev flere dager som tilkommer faktureres i tillegg. Ytterligere behandlinger kan legges til abonnementet á 270 kr stk. Mva tilkommer.

benkmassasje

Benkmassasje

Fra 10 200 kr/måned

Klassisk massasje utføres med olje direkte på huden. Behandlingen foregår liggende på massasjebenk.

Priser massasje på arbeidsplassen (ekskl. mva)

 • Annenhver uke: 10 200 kr/måned (10 beh á 25 min. per dag)
 • Hver uke: 20 400 kr/ måned (10 beh á 25 min. per dag)

Priseksemplene gjelder hhv. 2/4 ganger per måned, ev flere dager som tilkommer i en måned faktureres i tillegg. Ytterligere behandlinger kan legges til abonnementet á 510 kr stk. Mva tilkommer.

Ta en prat med oss så finner vi en god løsning for deres bedrift!

Rammer flest, koster mest

Muskel- og skjelettplager er den hyppigste årsaken til både korte og langvarige sykemeldinger i Norge.

Muskelspenninger og betennelser i sener og ledd, oppstår ofte av statisk arbeid, overbelastende arbeid, feil eller ensidig arbeidsstilling og stress.
Vanlige plager som følge av dette er musearmspenningshodepineskuldersmerter og ryggsmerter.

En ukes sykefravær koster i gjennomsnitt 19 000* kr i beregnede ekstrautgifter, som produksjonstap og kostnad til ev. vikar eller overtid. Faste kostnader som forsikring, AGA, OTP, feriepenger og sykepenger de første 16 dagene kommer i tillegg (Ref. SINTEF Rapport 2010. «Bedriftenes kostnader ved sykefravær»). Her er det med andre ord mange penger å spare.

*inflasjonjustert fra 2010-tall.

Hvorfor massasje

Massasje er en relativt mild men effektiv fysikalsk behandlingsform som passer for de aller fleste. I kombinasjon med bevisstgjøring og veiledning rundt holdning, bevegelsesmønster, trening og tøying øker effekten og det kan våre massører bidra med.

Jevnlig massasjebehandling forebygger belastningsskader og reduserer stress.

Massasje, et verdsatt tiltak

Massasje på arbeidsplassen er et svært populært tiltak hos bedriftene som benytter seg av det. Les gjerne om hva våre fornøyde kunder synes om oss og det vi bidrar med!

Forebygging lønner seg

I tillegg til at bedriften kan spare penger i forbindelse med sykefravær er bedriftsmassasje et helsefremmende tiltak på lik linje med bedriftshelsetjenesten. Det betyr at bedriften får fradrag for hele kostnaden og det skal ikke beregnes AGA på beløpet. For den ansatte blir det heller ikke fordelsbeskattet.

Bedriftsmassasje er et helsefremmende tiltak som i økende grad benyttes av både små og store bedrifter som en naturlig del av et målrettet HMS-arbeid. Hensikten er først og fremst å forebygge muskel- og skjelettplager men har ofte andre positive ringvirkninger, som for eksempel økt trivsel, bedre arbeidsmiljø og økt effektivitet. En investering i de ansatte er en investering i bedriften, tiltaket kan bli en besparelse heller enn en kostnad.

Hvordan fungerer bedriftsmassasje?

Massøren kommer til bedriften og utfører behandlingene hos dere.

Vi tilbyr bedriftsmassasje i form av et løpende abonnement. Vår anbefaling er 25 min massasjebehandling 2-4 ganger per måned/person. Det er også mulig å bestille enkeltstående dager, etter avtale.

Noen av våre kunder

Hva sier kundene våre?

© Soleus AS 2011 - 2024 | Med alle rettigheter