Behandlinger

Soleus Massasjeklinikk

NB! Viktig melding til våre klienter.

Grunnet koronaviruset stenges Soleus Massasjeklinikk som forebyggende tiltak fra 13. mars til og med 13. april. Vi holder oss oppdatert og følger utviklingen. Alle bestilte timer i dette tidsrom kanselleres og bookingen etter det forblir stengt inntil situasjonen er mer avklart.

Med deg i fokus

Til oss kan du komme med et spesifikt problem, for rehabilitering og opptrening, i forbindelse med konkurranser, generelt vedlikehold eller for å slappe av og ta vare på deg selv. Hos oss får du individuelt tilpasset behandling og personlig service. Velkommen!

Ønsker du å støtte oss?

Her er to 3 ting du kan gjøre:

Kjøpe gavekort, til deg selv eller en annen du ønsker å gjøre stas på! Gavekort solgt i perioden vi har stengt får 2 års gyldighet, gavekort bestiller du enkelt her

Skriv en anmeldelse for klinikken, dette hjelper andre å finne oss!

Soleus Massasjeklinikk på facebook

Soleus Massasjeklinikk på Google

Tripadvisor

Anbefal oss videre, til venner kollegaer familie og bekjente!

Du finner oss sentralt i Oslo

Soleus ligger sentralt i Oslo ved Alexander Kiellands plass, midt mellom St. Hanshaugen, Ila og Grünerløkka. Våre lyse trivelige lokaler ligger på gateplan, en kort rusletur fra nærmeste busstopp og bysykkelstativ.

Massasje, osteopati & fysioterapi

På klinikken tilbys i tillegg til klassisk massasje også bl.a. gravidmassasje, fysioterapi, osteopati og IMS/Dry needling. For full meny bla nedover.

Vi aksepterer de fleste betalingskort samt vipps.

Dyktige, engasjerte terapeuter

Vårt team består av massører, massasjeterapeuter, osteopat og fysioterapeut. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle oss innenfor vårt fagfelt og vi er medlemmer av de respektive fagforbundene. Dette sikrer deg som kunde trygghet og kvalitet.

Helseforsikring

Har du helseforsikring privat eller gjennom arbeidsplassen? Les mer om hvordan du kan bruke den hos vår fysioterapeut og osteopat her.

Behandlinger

Vi bruker Maria Åkerberg økologiske massasjeolje og ansiktsolje i alle behandlinger som utføres med olje.

På Soleus spiller vi avslappende musikk komponert av Peder B. Helland. Her kan du høre musikken hans.

soleus-soothing-relaxation-youtube-link

Til salgs på Soleus massasjeklinikk

nb_NO
en_GB de_DE nb_NO