Praksiselev-time klassisk massasje

klassisk-massasje-soleus-600-500
Nyhet!

Hos vår dyktige praksiselev Maria kan du bestille en massasjebehandling til redusert pris. Maria har allerede en del erfaring men ønsker å få enda flere behandlinger i hendene mens hun er under utdanning.

I elevpraksis-menyen tilbyr vi tre ulike behandlinger

 • 25 min. klassisk massasje (rygg, nakke og skuldre eller legger)
 • 40 min. klassisk massasje (rygg, nakke og skuldre eller legger og lår)
 • 55 min. klassisk massasje (rygg, nakke, skuldre og legger/lår)

Alle behandlingene er lagt opp som generelle behandlinger, men det vil likevel være noe rom for tilpasning.

Ved bestilling, velg behandlingen «Praksiselev klassisk massasje 25, 40 eller 55 min».

Hvem passer timen for og hva kan du forvente?

Time hos praksiselev passer for deg som trenger generell oppmyking av muskulaturen i rygg, nakke og skuldre. Det passer også bra dersom du trenger en avslappende pause i en hektisk hverdag.

Du kan forvente en god, grundig behandling av områdene som ingår i valgt behandling. Du bestemmer selv, i samråd med Maria, hvor dyp behandlingen skal være og om det er noen av områdene som trenger litt ekstra fokus. Behandlingen utføres med en neutral, økologisk olje.

Husk at du kommer til en time som utføres av praksiselev med formålet om å øve og tilegne seg mer erfaring. Dette gjelder selve massasjen og alt relatert til behandlingen.

Du bør være generelt frisk og i form til å motta behandling. Det er ikke mulig å bestille elevbehandling om du er gravid. Har du spørsmål rundt elevpraksisbehandlingene? Ta gjerne kontakt med oss i forkant.

Har du sammensatte og/eller komplekse plager som krever spesifikk behandling anbefaler vi at du bestiller en ordinær time hos en av våre diplomerte, erfarne massører og massasjeterapeuter.

I forkant av behandlingen

Som ved alle ordinære timer fyller man ut vårt helseskjema i forkant av behandlingen (sendes ut lenke via e-post eller sms). Dette gjelder kun første gangen man kommer til klinikken, så har du vært hos oss før er det ikke nødvendig.

Det er fint om du er ute i god tid, ca. 5 min. før behandlingen.

klassisk-massasje-soleus-600-500
 • 25 min
  430 kr
 • 40 min
  540 kr
 • 55 min
  730 kr