Soleus Cathrine R Tyssen
Cathrine Røisli Tyssen
Physiotherapeutin

Hvorfor ønsket du å bli fysioterapeut?

– Jeg har alltid vært glad i bevegelse, har danset klassisk ballett, moderne dans og driver med klatring og pilates. Har vært skadet flere ganger selv og fått utrolig god oppfølging hos fysioterapeut.

Hva er den vanligste grunnen pasienter kommer for?

– Smerter og plager i nakke og skuldre, arbeidsrelaterteskader  pga. ensidig og uhensiktsmessig arbeidstillinger. Treningsskader, plager i rygg og i forbindelse med prolaps er også vanlige grunner. Balansetrening jobber jeg også mye med.

Hvorfor oppsøker folk deg som fysioterapeut?

– For å få hjelp og veiledning til å bli kvitt plager. Få bedre holdning, bli sterkere og smidigere.  For å få bedre balanse og en mer funksjonell kropp generelt.
Har du helseforsikring privat eller gjennom jobben? Denne kan du mest sannsynlig bruke hos Cathrine. Les mer om hvordan du går frem her.

Er det noen spesifikke problemstillinger som du er spesielt opptatt av?

– Jeg er opptatt av å se hele mennesket i behandlingen. Spesielt smerte- og artrosepasienter og nakke/skulderproblematikk. Hvordan stress påvirker kropp og sinn. Avspenning og pusteteknikker.

Hva er det aller beste med å jobbe som fysioterapeut?

– Det å møte ulike mennesker og være med og guide dem gjennom og forbi plager og smerte. Det er også fantastisk å se at pasienter tør å endre vaner og kroppsholdning, både fysisk og mentalt.

Hva gjør du for å holde deg i form i hverdagen?

– Trener pilates, klatrer og  løper i skogen. Disse aktivitetene gir meg energi og meditasjon.

Favoritt helse-motto.

– Bevegelse gir god helse, gjør noe du blir glad av. 

For å få en ekstra god start kan nye klienter bestille vår Fysiopakke, som inneholder førstegangskonsultasjon og 2 oppfølgingstimer til en rabattert pris. Denne kan du lese mer om og bestille her.
Cathrine tilbyr også både individuelle timer og duotimer pilates. Det er også mulig å benytte seg av videokonsultasjon, for ordinære fysioterapitimer, treningsveiledning og pilates.