A set pattern treatment with the main goal to enhance lymphatic circulation.

You can choose from a shoorter treatment to full body treatment. New treatment on the menu is lymphatic drenage performed with a vaccum-machine and performed by our osteopath.

Lymfemassasje stimulerer lymfesystemet til å øke transporten av slagg- og avfallstoffer samt overskuddsvæske ut av kroppen. Under behandlingen benyttes grep som fremmer flyten av væske i lymfebanene, som så føres til lymfeknutene.

Der renses væsken før den går ut i de store lymfeårene og videre tilbake til blodet. Lymfemassasjen – også kalt for lymfedrenasje – ble utviklet av de danskene fysioterapeutene Estrid og Emil Vodder i 1930-årene og er en godt kjent og jevnlig anvendt behandlingsform i Sentraleuropa, bl. a. Tyskland.Lymfesystemet kan bli treigt av mange faktorer: under påvirkning av stress, ved lite aktivitet i hverdagen, traumer, operasjoner (kreft), spent muskulatur, sprøyter, dehydrering, men også under graviditet, for å nevne noen. Giftstoffer som kommer i kroppene våre – fra omverden, over matopptaket eller kosmetikkprodukter – kan hope seg opp og skape ubalanser i kroppen. Med lymfemassasje kan vi hjelpe til å aktivere lymfesytemet og løse opp stivnet bindevev for å fremme transporten av avfallstoffene.

Resultatene er ofte

  • Overskudd av energi
  • Økt ro og avslapping
  • Hevelser avtar