Fysioterapeut Dan Robert

Dan Robert Oterhals

Fysioterapeut & PT

Hei Dan Robert! Hvorfor ønsket du å bli fysioterapeut og hva gjorde at du valgte yrket?

«Siden jeg var ung har jeg vært glad i fysisk aktivitet og til tider medførte dette skader og smerter. I den sammenheng dro jeg til behandling og var fascinert over hvor mye det var å kunne om kroppen. Tidligere har jeg jobbet mye fysisk og kjent på det å være sliten etter jobb. Dette gjorde at jeg dannet meg en tanke om at jeg enten måtte få meg en jobb som ga meg nok frihet og energi til å gjøre det jeg interesserer meg for på fritiden min, eller jobbe med noe som virkelig interesserer meg og som jeg liker å holde på med. Når jeg skulle velge en studieretning fikk jeg muligheten til å kombinere begge deler ved å utdanne meg til fysioterapeut. Jeg har hatt min del av skader opp igjennom tidene og føler det er veldig givende å kunne hjelpe andre som ønsker å komme raskere tilbake til det de ønsker å drive med.»

Hva er den vanligste grunnen klienter kommer for?

– «Det er veldig mange grunner til at pasienter kommer til behandling, men jeg vil si at nakke/skulder-, rygg- og knesmerter er blant det jeg ser oftest. Når det er sagt vil jeg si at den vanligste grunnen er at mange gjerne vil vite mer om hvorfor de erfarer smerter og ubehag, og hva de kan gjøre for å gjøre det bedre.»

Hvorfor oppsøker folk deg/fysioterapeut?

«Folk oppsøker ofte fysioterapi for å få en bedre hverdag, redusere plager gjennom behandling eller få hjelp til å finne ut mer om hva de kan gjøre for å forebygge plagene sine.»

Er det noen spesifikke problemstillinger som du er spesielt opptatt av?

«De siste årene har jeg interessert meg mye i knesmerter og svimmelhetsproblematikk. Dette er problemstillinger hvor jeg ofte føler at jeg virkelig kan bidra til at pasienten får det bedre.»   


Hos Dan kan du blant annet bestille fysiomassasje og fysioterapi . Se behandlingsmeny og les mer om vår rabatterte fysiopakke her.

Akkurat nå gir vi deg 20% på valgfri behandling!


Hva er det aller beste med å jobbe som fysioterapeut?

«Det beste med å jobbe som fysioterapeut er å kunne bidra til at noen får bedre kontroll på sin egen hverdag og får en bedre forståelse av sin egen kropp.»

Hva gjør du for å holde deg i form i hverdagen?

– «I hverdagen min nå  holder jeg meg selv aktiv med styrketrening, løping og fjellturer som jeg føler er givende for både fysisk og mental velvære. Jeg har tidligere drevet med alt fra skateboarding til fridykking, men de aktivitetene blir forbeholdt feriene nå til dags.»

Du er glad i jobben og fysisk aktivitet skjønner vi, har du noen andre interesser?

«Ja, jeg er interessert i fotografering og kunstmaling. Etter jeg flyttet fra hjembygda til storbyen har jeg alltid hatt med meg et av mine første landskapsmaleri av Sykkylven. Det henger på stuen hjemme så jeg alltid har en liten bit av hjembygda i med meg.»

Og til sist, har du et sitat  eller motto du vil dele?

– Ray Lewis sa -“Pain is only temporary, no matter how long it lasts”.

– «En veldig grov og forenklet beskrivelse på smerter, smerter kan variere I varighet, men det varer ikke evig. Noe som jeg føler er oppløftende når en først erfarer smerter.»

Velkommen til meg på Soleus!

Akkurat nå gir vi deg 20% på valgfri behandling hos Dan.

Tilbudet gjelder kun bestillinger hos fysioterapeut Dan, én gang per person. Det er gyldig t.o.m 08.11.20 og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Helseforsikring

Har du helseforsikring privat eller gjennom jobben?

Vi samarbeider med de aller fleste store selskapene som har behandlingsforsikring og du kan benytte dine timer hos våre fysioterapeuter og osteopater. Les mer her om hvordan du går frem.