Massør Nicola Migliorini

Nicola Migliorini

Massør MNMF

Hvorfor ønsket du å bli massør og hva gjorde at du valgte yrket?

«En dag så jeg en reklame med en mann som hadde en lut holdning og som siden rettet seg opp i ryggen. Jeg følte at det var et bilde av meg selv. Så som mange terapeuter startet jeg med dette yrket fordi jeg ønsket å gjøre noe med min egen holdning. Jeg liker også godt at jeg kan utføre yrket nær sagt hvor som helst, at jeg kan være min egen sjef, og sist men ikke minst at jeg får hjelpe mennesker.»

Hva er den vanligste grunnen klienter kommer for?

– «De fleste kommer til meg fordi de har vondt et sted.»

Hvorfor oppsøker folk deg/massasjeterapeut?

«Jeg håper at det er fordi de ønsker å finne årsaken til smertene og det som hindrer dem i å gjøre det de vil.»

Er det noen spesifikke problemstillinger som du er spesielt opptatt av?

«Jeg er veldig interessert i å se mennesket i et helhetlig perspektiv, der smerten kanskje ikke alltid kan forklares mekanisk, men som et resultat av sammensatte årsaker. Jeg ser for eksempel både på kosthold, psykiske traumer og sosiale forhold på den ene siden, og på tennene, gangen og bruk av sko på den andre, for å finne de dypereliggende årsakene til smerten. Ofte finner jeg svaret på uventede steder, uventede både for meg og klienten.»

TILBUD: Akkurat nå får du 20% rabatt på valgfri massasjebehandling hos Nicola.

Se behandlingsmeny og finn time her. Tilbudet gjelder fra 25.05.20 t.o.m. 25.06.20, maks én gang per person. Kan ikke kombineres med andre rabatter og gjelder ikke hygienetillegget.

Hva er det aller beste med å jobbe som massasjeterapeut?

«Det aller beste er når jeg ser at uttrykket til den som forlater kontoret er helt annerledes enn da hen kom inn døren.»

Hva gjør du for å holde deg i form i hverdagen?

– «Ha ha! Nå har jeg hatt småbarn i 19 år, så det kunne vært nok for å holde meg i form. Men når jeg har tid går jeg på yoga, spiller fotball, går tur, strekker, finner på nye øvelser, sykler. Alt moderat, bortsett fra det med småbarn, da.»

Favoritt (helse)sitat/motto:

– «Kan jeg velge to? Den første: La maten bli din medisin og ikke medisin bli til din mat. Og den andre, som er helt fantastisk, er av Gaur Gopal Das… eller nei, jeg siterer den ikke, du må bare se den selv her på YouTube