Referanser | Soleus | Klinikken - Bedriftsmassasje - SAS Lounge OSL sittende-massasje-soleus-600-500

Massasje på arbeidsplassen

Hvordan fungerer bedriftsmassasje?

Massøren kommer til bedriften og utfører behandlingene hos dere.

Vi tilbyr vanligvis bedriftsmassasje i form av en løpende avtale men det er også mulig å bestille enkeltstående dager. Vår anbefaling er 30 min massasjebehandling 1-4 ganger per måned/per ansatt. Både sittende massasje og massasje utført på benk er mulig, alt etter behov.

For bedrifter som ønsker å prøve ut bedriftsmassasje tilbyr vi en gratis* prøvedag, dette kan du lese mer om og bestille her. Det er også mulig å bestille en eller flere enkeltstående dager, alt etter deres behov, dett ekan du lese mer om her.

Rammer flest, koster mest

Muskel- og skjelettplager er i dag den hyppigste årsaken til sykemeldinger og uføretrygd i Norge. Disse plagene er også en av de vanligste årsakene til legebesøk.

Muskelspenninger og betennelser i sener og ledd, oppstår ofte av statisk arbeid, overbelastende arbeid, feil eller ensidig arbeidsstilling og stress. Vanlige plager som følge av dette er musearmspenningshodepineskuldersmerter og ryggsmerter.

Hvorfor massasje

Massasje er en relativt mild men effektiv fysikalsk behandlingsform som passer for de aller fleste. I kombinasjon med bevisstgjøring og veiledning rundt holdning, bevegelsesmønster, trening og tøying øker effekten og det kan våre massører bidra med. Jevnlig massasjebehandling forebygger belastningsskader og reduserer stress.

Forebygging lønner seg

Bedriftsmassasje er et helsefremmende tiltak som i økende grad benyttes av både små og store bedrifter som en naturlig del av et målrettet HMS-arbeid.                                        Hensikten er først og fremst å forebygge muskel- og skjelettplager men har ofte andre positive ringvirkninger, som for eksempel økt trivsel, bedre arbeidsmiljø og økt effektivitet. En investering i de ansatte er en investering i bedriften, tiltaket kan bli en besparelse heller enn en kostnad.

Massasje, et verdsatt tiltak

Massasje på arbeidsplassen er et svært populært tiltak hos bedriftene som benytter seg av det. Les gjerne om hva våre fornøyde kunder synes om oss og det vi bidrar med!

Kontakt oss

Ta en prat med vår bedriftskonsulent og finn ut hvordan vi best kan bistå dere.

Våre Kunder

logo-monday-new

nb_NONorwegian
en_GBEnglish nb_NONorwegian